Cvičení v Boudě


Procházka a posezení cvičenek v Boudě.
Sešly jsme se 1.6.2018 v 15.30 hod. u Svatého Jána, počasí naznačovalo bouřku a déšť. Nezalekly jsme se, měli jsme sebou bundy, pláštěnky, deštníky, ale zcela zbytečně. Procházka vedla parkem za kostelem, přes lávku, ulicí pod lihovarem k vleku.Kochaly
jsme se krásnou přírodou, z "Masňáku" se nám otevřel pohled na Studenou - nádhera. Kolem zahrádek, chatek, včelínů jsme pokračovaly do Vrší na kopec kde se konaly dříve "Čarodějnice" a my z okolí jsme tam nemohly chybět.Prošly jsme kolem lesa a opět jsme zavzpomínaly, jak jsme sem chodily na maliny, jahody, borůvky a houby - lištičky, tam jich bylo až až, dnes se stěží v našich lesích najdou. Přešly jsme silnici od Telče do Studené na polní cestu. U Malínků jsme se zastavily pro Marušku a pokračovaly jsme jednou z nejhezčích ulic do Mlýnské hospůdky.
Nezmokly jsme a už jsme mezi ostatními cvičenkami, které na nás netrpělivě čekaly. Sešly jsme se téměř všechny. Jídlo bylo vynikající - jako vždy.Pivečko, vínečko i čistá vodička nás osvěžily.Některá děvčata napekla moučníky ke kafíčku a besedovaly jsme. Poděkovaly jsme naší výborné cvičitelce Hance Tiché a zakončily jsme cvičení. Ale už dnes se těšíme na zahájení dalšího cvičení, je to moc prima.
Pro zobrazení fotografií klikněte na ,,celý článek".